Sinterklaas op bezoek

Bij NTRT1 beschikken we over het rechtstreeks telefoonnummer van Planning Piet. Wil jij graag jouw kinderen en familie verrassen door een bezoekje van Sinterklaas, dan zorgen wij er voor dat jouw afspraak tot bij de Goed Heilig man geraakt.

We beloven u dat de Sint in zijn beste pak langskomt om samen met één van zijn Pieten de kinderen een onvergetelijk hoogtepunt van de Sinterklaas periode geven. Geloofwaardigheid is ontzettend belangrijk hierin. Daarom werken wij enkel met de mooiste kostuums en haarwerken.

De Sint op huisbezoek

Heb je graag dat de Sint langs komt bij jou thuis, of heb je een leuk zaaltje gehuurd waar je met de familie samen viert, laat het ons gewoon weten en wij spreken met Wegwijs Piet af hoe Sinterklaas tot bij jullie komt.

Bezoek 30 min. Sinterklaas + Piet + strooigoed: € 75,00*

Een standaard bezoek is voor maximum 4 kinderen. Zijn er meer kinderen aanwezig of wilt u meerdere cadeautjes uitdelen dan raden wij u aan om een extra half uurtje te boeken.

Skyperklaas – De Sint Online en Coronaproof

Ook Sinterklaas heeft het moeilijk tijdens deze Coronaperiode. Omdat hij toch zoveel mogelijk kinderen wil zien heeft hij aan Computer Piet gevraagd om een skype verbinding op te stellen. Heb jij graag even een persoonlijke skype sessie tussen jouw kind en Sinterklaas, aarzel dan niet om ons contact op te nemen.

Prijs voor gesprek van +/- 20 min : € 35,00

De Sint op uw bedrijfsfeest

Heeft u een evenement voor uw bedrijf of vereniging en wilt u ook graag Sinterklaas en Hulp Piet langs laten komen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

* Kilometervergoeding buiten 2070 Zwijndrecht bedraagt € 0,42 per km.