NTRT1 opent een Webwinkel

Vanaf vandaag kan u op onze website terecht voor een select aanbod van de producten die we tijdens verschillende activiteiten aanbieden.

Voorlopig vindt u hier onze nieuwe Ibiza Hairwraps in terug, maar het aanbod gaat zich de komende weken zeker nog uitbreiden.

Ibiza Hairwraps

Je kent het vast wel…
Tijdens een vakantie op een zonovergoten strand, krijg je de vraag of jij, je zoon en/of je dochter geen mooie hairwrap willen. Niet veel later loop je zelf, samen met je kinderen, met een mooie, kleurrijke vlecht in het haar. De parels, bedels, kralen en glitterdraad schitteren in het zonlicht. Wat zou het leuk zijn moest je dit thuis, of op een event hier in België, nog eens kunnen meemaken.

De prachtige IBIZA Hairwraps zijn handgemaakt van mooi suede/leer,  katoen en glitterdraad met geïntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes,  een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor je er lang plezier van zal hebben. 

Het gamma gaat van eenvoudige Originals en kleurrijke Specials, via stoere Leather naar dromerige Bohemian Hairwraps. Een prachtig aanbod voor jong en oud.

Prijs

Particulier
Neem een kijkje op onze webshop om uw Ibiza Hairwraps te bestellen.
Wilt u graag iemand voor het plaatsen van de Hairwraps tijdens een feestje, neem dan even contact met ons op.

Bedrijven en events
prijs op aanvraag

nieuwsbrief

Schrijf je nu in op
onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al onze acties, kortingen in de webshop en nieuwe projecten.

Vloek van Eucalypta

Het elfenbos heeft een groot probleem. Heks Eucalypta heeft een grote vloek over het hele bos uitgesproken. Langzaamaan verdwijnt de magie van de elfen uit het bos. De enige manier om de vloek op te heffen is het vinden van de Elfenster. Een magische ster die de magie van de elfen weer kan herstellen
Helaas heeft koning Oberon zelf niet meer de kracht om op tocht te gaan. Daarom heeft hij zijn beste elf op pad gestuurd om hulp te gaan zoeken.

Gaan jullie mee op tocht met Spits en bevrijd alle elfen van de vloek.

leeftijd: 5 – 9 jaar
aantal kinderen: 12
duur: 1,5u
prijs: € 150 (inclusief grimme en elfenvleugels voor elk kind)

Dans de wereld rond

Overal ter wereld danst men. De ene dans is al wat moeilijker dan de andere. Soms danst men op hele vreemde muziek of met heel gekke danspassen. Een ding blijft wel altijd hetzelfde, er is altijd heel veel plezier tijdens het dansen.

Met ‘Dans de wereld rond’ neemt NTRT1 jou mee op een dansreis doorheen verschillende landen en culturen. Van Vlaanderen tot Hawaï, van Noorwegen tot Zuid-Afrika, geen regio is ons te ver om het met een dans te verkennen.

We hebben dansen voor jong en oud, snelle dansjes, wat rustiger, voor ieder wat wils dus. Het programma van de initiatie wordt dan ook aangepast aan het publiek. Zo kan iedereen ten volle genieten van de muziek en het dansen.

‘Dans de wereld rond’ is een origineel kinderfeest, bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit… maar kan ook als lessenreeks opgestart worden.