Ibiza Hairwraps

Image Not Found

Je kent het vast wel…
Tijdens een vakantie op een zonovergoten strand, krijg je de vraag of jij, je zoon en/of je dochter geen mooie hairwrap willen. Niet veel later loop je zelf, samen met je kinderen, met een mooie, kleurrijke vlecht in het haar. De parels, bedels, kralen en glitterdraad schitteren in het zonlicht. Wat zou het leuk zijn moest je dit thuis, of op een event hier in Belgi├ź, nog eens kunnen meemaken.

De prachtige IBIZA Hairwraps zijn handgemaakt van mooi suede/leer,  katoen en glitterdraad met ge├»ntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes,  een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor je er lang plezier van zal hebben. 

Het gamma gaat van eenvoudige Originals en kleurrijke Specials, via stoere Leather naar dromerige Bohemian Hairwraps. Een prachtig aanbod voor jong en oud.

Prijs

Particulier

Neem een kijkje op onze webshop om uw Ibiza Hiarwraps te bestellen. U vindt er alle benodigdheden om dit zelf in het haar te plaatsen.
Hebt u graag iemand die op uw feest of event de Hairwraps komt plaatsen, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen.

Bedrijven & events

prijs op aanvraag