Openingsdans

De openingsdans bij een huwelijksfeest is veel meer dan alleen maar een dans; het is een symbool van de liefde, verbondenheid en de start van een nieuw hoofdstuk in het leven van het bruidspaar. Het moment waarop het paar voor het eerst samen danst als getrouwd stel, is gevuld met betekenis en emotie.

Het is een kans om de liefde te vieren die hen heeft samengebracht en om de belofte van een leven samen te vieren. De dansvloer wordt een podium waarop hun verhaal wordt verteld, waar de blikken van verliefdheid, de glimlachen en de tederheid de kamer vullen met warmte en geluk.

Bovendien is de openingsdans een prachtige manier om de toon te zetten voor de rest van het feest. Het kan het startschot zijn om alle gasten op de dansvloer te krijgen en de feeststemming te verhogen. Het creƫert een sfeer van liefde en samenzijn die zich verspreidt onder alle aanwezigen, waardoor het huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen.

Kortom, de openingsdans is een kostbaar moment dat het bruidspaar de gelegenheid biedt om hun liefde te vieren, een moment van verbinding te delen en een onuitwisbare indruk achter te laten op alle aanwezigen. Het is een herinnering die voor altijd gekoesterd zal worden als het begin van een nieuw en prachtig avontuur samen.”

Wij gaan met jullie als koppel aan de slag om jullie openingsdans een knaller van formaat te maken. In enkele lessen werken we aan het samen dansen als koppel en elkaars lichaamstaal leren herkennen en interpreteren.

Naast de lessen willen we graag een choreografie op maat voor jullie maken. Van ‘Over-The-Top-Show-dance’ tot een eenvoudige maar mooie slow, samen maken we er een geweldig moment van. Een dans om van te genieten voor de gasten op jullie feest, maar vooral voor jullie zelf. Uiteindelijk is dat waar het die dag om draait: jullie een geweldige moment voor jezelf bezorgen.

Voor meer info en prijzen neem even contact met ons op.