Sinterklaas op bezoek

Bij NTRT1 beschikken we over het rechtstreeks telefoonnummer van Planning Piet. Wil jij graag jouw kinderen, familie, collega’s, leerlingen,… verrassen door een bezoekje van Sinterklaas, dan zorgen wij er voor dat jouw afspraak tot bij de Goed Heilig man geraakt.

We beloven u dat de Sint in zijn beste pak langskomt om samen met één van zijn Pieten de kinderen een onvergetelijk hoogtepunt van de Sinterklaas periode te bezorgen. Geloofwaardigheid is ontzettend belangrijk hierin. Daarom werken wij enkel met de mooiste kostuums en haarwerken.

Aftelklok naar de verjaardag van Sinterklaas

  

De Sint op huisbezoek

Heb je graag dat de Sint langs komt bij jou thuis, of heb je een leuk zaaltje gehuurd waar je met de familie samen viert, laat het ons gewoon weten en wij spreken met Wegwijs Piet af hoe Sinterklaas tot bij jullie komt.

Een standaard bezoek is voor maximum 4 kinderen. Zijn er meer kinderen aanwezig of wilt u meerdere cadeautjes uitdelen dan raden wij u aan om een extra half uurtje te boeken.

* Kilometervergoeding buiten 2070 Zwijndrecht bedraagt € 0,42 per km.

De Sint op uw bedrijfsfeest

Heeft u een evenement voor uw bedrijf of vereniging en wilt u ook graag Sinterklaas en Hulp Piet langs laten komen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Sinterklaas op school

Kinderen werken op school een hele periode rond Sinterklaas. Ze zingen, knutselen, dansen,… allemaal met het oog op het bezoek van de Sint aan hun school. Zoekt u voor uw school nog een moment in de agenda van de Sint? Check dan snel ons speciaal aanbod voor scholen.